Over Robert

 

Ik vind het leuk om oplossingen te bedenken voor maatschappelijke vraagstukken. Zoals wel meer mensen ben ook ik afhankelijk van de mensen in mijn (werk)omgeving, om zo'n oplossing überhaupt te bespreken en daarna echt uit te voeren. Dat moet veel makkelijker en gerichter kunnen. Zo heb ik zelf een paar oplossingen opgesteld voor het boek 'Flipperkast!', die ik met mensen in mijn (werk)omgeving wil bespreken en ook wil uitvoeren. Dit gaat bijvoorbeeld over de aanpak van ongewenst gedrag en gebruik maken van ervaringsdeskundigheid in de geestelijke gezondheidszorg. Eigenlijk heb ik daar een veel groter netwerk voor nodig; en ik denk dat dit voor meer mensen met (goede) ideeën zo is.  

 

Ook zie ik snel de potentie van iemand, zeker als diegene uitblinkt in discipline en/of gedrevenheid. Ik vind het dan een gemiste kans als hij of zij niet de juiste job heeft om die energie en creativiteit kwijt te kunnen. Daar moet iets aan te doen zijn. 

 

Werk maken van je ambitie(s), je carrière zou daarnaast veel eenvoudiger mogen, door daar meer een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor te nemen. Uit eigen ervaring weet ik dat we al genoeg zelf moeten doen en zelfredzaam moeten zijn, het kan prettiger werken door een nieuw netwerk op te zetten.